DiCoM's FiRsT BaTcH

By: DiCoM KPMIM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 15-Aug-2008 12:12 Email | Share | | Bookmark

 


Saturday, 5-Apr-2008 13:26 Email | Share | | Bookmark

AFO


Monday, 26-Feb-2007 07:38 Email | Share | | Bookmark
-Muse Rm223? Rm113? Sama Je..-

 
makan2 kat jalan ipoh..
jmpe kwn lama, ye ini adlah eddy qatar!!
View all 26 photos...


Tuesday, 20-Feb-2007 15:43 Email | Share | | Bookmark
Makan Kenduri Kendara!

Aku kompem gambar ni jd sweet memory..
mana la husin ni, lapaq neee!
tgk la table kami! special!
View all 14 photos...
Ni pulak post yang lagi satu.. masa ni kami sedang makan kenduri!! dan lauk yang ditwarkan adalah kerbau(sup) ikan masak asam, kerabu dan apa ntah lagi.. tp yang paling banyak kami sebat adlah.. air oren!! panas beb!!



Tuesday, 20-Feb-2007 15:31 Email | Share | | Bookmark
Salam Berbahagia dan Salam Untuk Semua

 
 
Peluk? Apa ada hal.. dah kawin le..
View all 11 photos...
Assalamualaikum.. ini adalah objektif sebenar kami ke Kedah.. Husin.. dah kawin.. Husin dah kawin.. Bini dia 19 tahun!! wakakakak mcm aku tak caya memula, tp setelah cek IC memang betul.. damn.. tp awek husin ni agak malu2 ngan kami, korang tau la nurul camne, cakap tak ingt dunia, so cam die segan.. hehe.. gurau2 je nurul.. anyway thanks untuk husin sebab layan kami cam menteri..

p/s: Tahniah untuk husin, diorng kahwin sbenar nye bulan 12, then sanding 18hb.2.. oleh itu gembira aku nak sampaikan.. bini husin dah mengandung sebulan.. hehe tahniah lagi!
its goooood!




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net